Minder dan 8 personen? Boek direct op Oad.nl of bel 0547 - 28 44 88

Kwaliteit

Veiligheid
Oad heeft een modern wagenpark. De bussen zijn maximaal zeven jaar oud en hebben minimaal een Euro vijf of zes motor. De bussen zijn voorzien van de laatste veiligheidseisen zoals verstelbare comfort zetels, veiligheidsgordels etc. Daarnaast zijn alle bussen voorzien van meerdere brandblussers en EHBO dozen. Alles wordt voor vertrek grondig gecontroleerd tijdens de ‘voertuigcheck’.

 Eigen werkplaats
Oad beschikt over een eigen werkplaats waar de voertuigen volgens specifieke kwaliteitseisen van de RDW, ISO en Oad zelf onderhouden worden.

Lidmaatschap diverse branche organisaties
Oad is aangesloten bij verschillende branche organisaties waar strenge toelatingseisen gelden, zoals het KNV, SGR, Calamiteitenfonds en de ANVR.

Oad is verder ISO9001 en veiligheidsdocument SKTB gecertificeerd. Via interne en externe audits wordt de kwaliteit met vele regelmaat getoetst en verbeterd.

Altijd bereikbaar
Oad is altijd bereikbaar. Buiten kantooruren beschikken wij over een eigen 24 uurs nooddienst. Zowel voor onze klanten, de technische dienst als onze chauffeurs en reisleiders. Hierdoor is Oad continu bereikbaar en kan men snel schakelen tussen klant en chauffeur.