Minder dan 8 personen? Boek direct op Oad.nl of bel 0547 - 28 44 88

Amsterdam Light Festival

Amsterdam omgetoverd tot ware lichtstad

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt de zesde editie van AmsterdamLight Festival plaats. Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend producerend lichtkunstfestival in Amsterdam. Kunstenaars, architecten, designers en lichtontwerpers van over de hele wereld brengen iedere winter hun lichtkunstwerken en installaties tot leven tijdens het festival. De werken zijn langs twee verschillende routes geplaatst, ieder met eigen thematiek, kunstwerken en bezoekersbeleving.
 
Het festival brengt een aantal speciale verrassingen met zich mee. Meer dan 40 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen de binnenstad van Amsterdam verlichten. Onder deze werken bevindt zich een lichtobject van de wereldberoemde Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei.
 
De Water Colors Cruise is de beste manier om van deze imponerende lichtsculpturen te genieten. Op een comfortabele en verwarmde boot van Rederij Lovers bieden we je eersterangs plaatsen voor dit indrukwekkende festival. Stap in de luxe Oad bus en ontdek en beleef dit waanzinnig mooie evenement!
 
Arrangement
  • per bus
  • rondvaart op een comfortabele en verwarmde boot
  • vrije tijd om Amsterdam te ontdekken voorafgaand de rondvaart

 

Va. € 42 per persoon (minimaal 40 personen)

 

r
Plan uw reis