Minder dan 8 personen? Boek direct op Oad.nl of bel 0547 - 28 44 88

Music Show Scotland

Zaterdag 21 april 2018, Rotterdam AHOY

Beleef met travel partner Oad deze grootste Schotse indoorshow ter wereld en boek hier nu uw complete arrangement! Geniet van een 3 uur durend programma met Schotse en Ierse muziek, zang en dans voor een uniek levensgroot kasteeldecor. Laat u ontroeren door de prachtige klank van de traditionele doedelzak.


Naast legendarische muziek als "Amazing Grace", "Highland Cathedral" en "Mull of Kintyre" worden ook speciale, voor de Music Show Scotland geschreven, arrangementen opgevoerd waarbij menig bezoeker een traan wegpinkt. De cast bestaat uit ruim 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen. De sensationele combinatie van de enorme massed band en de zogenaamde "Castleband", bestaande uit diverse snaar- en blaasinstrumenten, zullen gegarandeerd zorgen voor kippenvel!

De Music Show Scotland beschikt tevens over getalenteerde danseressen waarbij het Schotse Highland Dancing en het Ierse Tapdancing, bekend van o.a. Riverdance, zowel apart als in een bijzonder mooie combinatie opgevoerd worden voor het prachtige kasteeldecor. De danseressen worden hierbij begeleid door live-muziek van de Castleband. Deze combinatie zorgt voor entertainment van de bovenste plank!

Groepsarrangement €69,- p.p. (vanaf 40 personen)
• Vervoer per luxe Oad bus
• Officiële eerste rang entreekaarten (zitplaats, naast elkaar)
• Geen perkeerzorgen en -kosten
• Direct voor de deur uitstappen
• Opstapadres naar keuze door heel Nederland

 

 

r
Plan uw reis