Minder dan 8 personen? Boek direct op Oad.nl of bel 0547 - 28 44 88

Royal Delft

Royal Delft & de Delftse grachten

In de 17e eeuw brachten VOC boten Chinees porselein terug uit het Azië. Het porselein bleek immens populair in Europa en in Delft startten pottenbakkers al gauw met het imiteren van dit porselein. Wat begon als Chinese imitatie is uitgegroeid tot een Nederlands icoon: Delfts Blauw.

Nog altijd is er in Delft één bedrijf dat sinds de 17e eeuw al het beroemde Delfts Blauw produceert: Royal Delft. Een bezoek aan Royal Delft is een unieke ervaring, niet enkel omdat het een van de oudste bedrijven van Nederland is, maar ook door de combinatie van museum en fabriek. Ontdek tijdens de rondleiding alles over de geschiedenis van het Delfts aardewerk, de innovatiekracht van Royal Delft, de andere iconen van Delft en het koninklijke predicaat waar het bedrijf trots op is. Een ontmoeting met een schilder en de ambachtslieden uit de fabriek mag natuurlijk niet ontbreken!
 
Na uw bezoek aan Royal Delft gaat u met de rondvaart boot de grachten van Delft ontdekken. Niet voor niets wordt Delft ook wel Klein Amsterdam genoemd: de eeuwenoude panden staan pal langs de karakteristieke grachten. Uw kapitein is een echte Delftse student die u de meest interessante verhalen vertelt over deze mooi stad.
 
Arrangement
  • per bus
  • rondleiding met gids
  • rondvaart door Delft

Arrangement Deluxe va. € 45

Het standaard arrangement is uit te breiden met:

  • tegel schilderworkshop
  • High tea
  • luxe lunch

 

Va. € 35 per persoon (minimaal 40 personen)

 

 

r
Plan uw reis