Minder dan 8 personen? Boek direct op Oad.nl of bel 0547 - 28 44 88

Kerstmarkt Keulen

Beleef het ultieme kerstgevoel

Ontdek de geur van kaneel en Glühwein op de mooiste kerstmarkten!

Beleef de gezellige kerstsfeer, geniet van lekkere hapjes, drankjes en volop vertier. De vele versierde hutjes en kraampjes, hartverwarmende kerstverlichting, enorme kerstbomen, kerststallen en een ijsbaan maken van dit dagje weg een korte droomreis door winter wonderland!
 
Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar in december is het er wel heel gezellig! 
Op maar liefst zes pleinen in het centrum van Keulen is het dan kerstmarkt. De kerstmarkt aan de voet van de kathedraal is de mooiste kerstmarkt van Keulen. Hier vindt u zo'n 150 houten kraampjes waar (handgemaakte) kerstversieringen, glühwein en kerstsnoep verkocht worden. 

Ongeveer 200 meter lopen van de kerstmarkt bij de Dom ligt de kerstmarkt op de Alter Markt. Deze Kerstmarkt ligt in het centrum van de Altstadt. De vele historische panden aan de Alter markt en de mooie marktkramen geven deze kerstmarkt een romantische uitstraling. 
Voor kinderen is hier altijd veel te doen. Ze kunnen de kerstman ontmoeten, er is een kindertheater en er is speelgoed en kerstkribben te koop. 

Samen met Oberhausen, Dusseldorf en Essen is de kerstmarkt in Keulen een bijzonder fenomeen. Gezellige kerstsfeer, lekker hapjes en drankjes en volop vertier. 
Breng een bezoek aan de gezellige Kerstmarkt Keulen2017! 
 
Arrangement
  • per bus
  • verblijf begin middag tot begin van de avond
r
Plan uw reis